Sivut

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Osa 2 : Ensimmäiset varsat

Heipä hei vaan arvon lukijat! Ekassa jakossa pääsittekin jo näkemään Hallan ensimmäisen varsan. Tässä jakossa on luvassa lisää varsoja ja toivottavasti myös kauniita kuvia. Toivotan mukavia lukuhetkiä!



Osa 2: Ensimmäiset varsat





















Nessa oli yleensä liian kiireinen tekemään kunnon aamiaista. Hän halusi kuitenkin kehittyä paremmaksi ruuanlaittajaksi, joten päätyi tekemään parhaansa järjestääkseen aikaa myös kunnon kotiruuan laittamiselle. Olihan se myös terveellisempää kuin ainaiset purkkiruaat, joita hän oli viimeaikoina syönyt pääsääntöisenä ravintonaan.




















Nainen hankki taloon myös tallikissan hiiriä pyydystämään. Sievä Bebe kissa osoittautui varsin hurmaavaksi tapaukseksi.


Kun aamiainen oli syöty, tuli aika lähteä hoitamaan hevosia. Nessalla on vielä paljon opittavaa ratsastuksessa :D...Kismet seuraa tapahtumia uteliaana lähistöllä.


Nessan olo ei totisesti ollut yksinäinen kun ympärillä pyöri näinkin ihastuttava eläinperhe. (Huomatkaa Hallan jaloissa pyörivä Bebe :)).


Hallan kavioiden puhdistaminen kuului myös oleellisesti Nessan jokapäiväiseen työhön.



















Samana iltana Halla vietiin taas hedelmöitettäväksi Ratsastuskeskukseen.


Isäksi valittiin Swell.

Nessa halusi pitää vähän hauskaa raskaan työpäivän päätteeksi ja meni kesäfestareille. Hän hankkiutui suihkurusketukseen kamalin seurauksin. Kaikki ei mennyt ihan putkeen. 

Kotona nainen söi näyränä ja oranssina iltapalaansa...

Seuraavana aamuna Nessa heräsi Beben ääniin. Hän ei tarvinnut herätyskelloa kun kissa herätti hänet aina samaan aikaan. 

Ihan kuin Nessalla ei olisi jo tarpeeksi töitä, hän pääti hankkia lisää ja istutti pienen sisäpuutarhan. 

Hevoset odottivat pihalla malttamattomina. Ne tiesivät Nessan nähdessään, että nyt saisi porkkanoita. 

Kismet kasvoi komeaksi oripojaksi. Sinulta herraseni, odotamme paljon geenien suhteen!

Nessalla ei ollut aikaa kouluttaa Kismettiä, mutta hevonen hyppeli itsekseen pieniä kavaletteja ja kehitti hyppytaitoaan. 

Syksyi teki tuloaan ja se näkyi puissa ja kolenevassa säässä. Bebe kissa jaksoi ihastuttaa omistajaansa. 

Seuraavana yönä syntyi Hallan toinen varsa, jonka virallista nimeä ei ole vielä päätetty. Toistaiseksi se on " Tassu". Tämäkin varsa on tyttö ja muistuttaa väritykseltään paljon emäänsä. 

"Tassu" ja Bertha tekemässä tuttavuutta. 

Appaloosa Plains oli usein iltaisin ja öisin hyvin usvainen. Lähes aavemainen. 


Halla ja Kismet tekemässä tuttavuutta. Kismetistä tulee isä nro3. 

Seuraavien päivien aikana Bertha kasvoi aikuiseksi ja miten upea tamma siitä tulikin! Nessa vietti suuren osan ajasta kouluttaen Berthaa. 

Pientä takapakkiakin tuli toisinaan. Hevonen ja ratsastaja eivät aina olleet samalla aaltopituudella. 

Yksin hevosta ei voinut siitä syyttää, sillä Nessalla oli edelleenkin vielä paljon opittavaa istunnassaan. Onneksi Bertha oli emänsä tavoin hyväluonteinen ja tottelevainen. Pian tamman peruskoulutus oli valmis. 

Eräänä aamuna " Tassu " ilmestyi keittiöön kesken ruuanlaiton.

Kun nainen oli saanut varsan takaisin ulos keittiöstään hän ryhtyi tekemään viimeiset harjoitukset Kismetin kanssa. Ori oli tehtävänsä hoitanut, joten se myytäisiin. Kismetistä saatiin lopulta vaivaiset 2570 simeleonia, mutta parempi sekin kuin ei mitään. 

Pian syntyi Kismetin varsa, joka sekin muistuttaa hyvin paljon emäänsä. 

Samoihin aikoihin myös " Tassu " kasvoi aikuiseksi ja teki tuttavuutta uuden pikkuvarsan kanssa. 

Illalla Nessa oli taas todella väsynyt. Yleensä hän ei jaksanut tehdä paljon mitään, mutta tälläkertaa hän päätti lukea jotakin mummonsa vanhasta kirjahyllystä. 

Hänen käsiinsä osui erikoiselta näyttävä kirja, jonka kannessa oli kultainen ristikkokuvio. Kirja näytti niin vastustamattomalta, että Nessa päätti valita sen vaikkei sen kannessa lukenut mitään. 

Jännittyneenä Nessa avasi kirjan ja hämmästyi nähdessään tekstin. Kirja oli käsin kirjoitettu ja teksti muistutti hyvin paljon mummon käsialaa. Hän ymmärsi, että hän piteli kädessään mummon päiväkirjaa. Mitä hän pian tulisi lukemaan, se muttaisi hänen elämänsä lopullisesti....

................jatkuu......................

Siinäpä oli tämänkertainen jakso. Muistakaa kommentoida :)!












7 kommenttia:

  1. Mielestäni kaikki varsat ovat söpöjä ja on mukavaa, kun haasteessa on myös tarinaa mukana. Jatkoa odotellen :)

    VastaaPoista
  2. Aaa.. Alko tekee iha sikana mieli pelata simssii hevosten kans :) tosi kiva tää haaste ja jatkoa odotellessa ^^

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, niin tarkkoja. Mukava tarina myös. Tulen seuraamaan jatkossakin, jäi niin jännään kohtaankin. :) Hienoa, kun tarinassa on hevosten lisäksi muutakin. Itseltä puuttuu niin monta lisäriä, että on kiva lukea niiden ominaisuuksista lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä lisäämäni, että sulla näyttää olevan peli suomeksi? Niin kuitenkin nuo ratsastuskeskuksen hevoset on kaikki englanniksi nimettyjä? Vai ootko tehnyt itse nuo hevoset? :0

      Poista
    2. Minä täällä taas hei... Miten tämän blogin lukijaksi pääsee, kun tuossa ei ole linkkiä mistä painaa? Tein juuri tunnuksen, enkä oikein osaa vielä käyttää tätä... :)

      Poista
  4. Anonyymille kiitos kommentista :)!

    Universalis: Kiitos kovasti palautteestasi ja on aina mukava saada uusia lukijoita :): Minäpä tarkistan tuon kysymäsi asian, nimittäin se pitää tehdä oman google tilin kautta mutten nyt heti muista miten se tapahtui...jostains sieltä profiilihommelista. Palaan asiaan kun olen ehtinyt tarkistaa sen :).

    VastaaPoista